Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Με κινητοποιήσεις (καταλήψεις, συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς) ετοιμάζονται να απαντήσουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ

Με κινητοποιήσεις (καταλήψεις, συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς) ετοιμάζονται να απαντήσουν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στον υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η φωνή διαμαρτυρίας ακούστηκε χθες στην συνάντηση εκπροσώπων των οργανωμένων με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη στην αίθουσα Παπακαλιάτης του “Θ. Βαρδινογιάννης”. Μια συνάντηση στην οποία πέραν των οργανωμένων έδωσαν το “παρών” και παλιοί φίλοι για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την κατρακύλα της ομάδας. Το κλίμα ήταν σε γενικές γραμμές καλό εκτός από κάποιες στιγμές έντασης που δεν έλειψαν όταν συζητήθηκε το θέμα της εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη. Ο κ. Ξημέρης είπε ότι μπορεί να γίνει αν ακολουθηθεί το πρωτόκολλο με έγκριση από δύο μέλη και από το Δ.Σ. του Ερ. ΟΦΗ.

Οι οργανωμένοι έθεσαν στον πρόεδρο του Ερ. ΟΦΗ τους προβληματισμούς τους για την επόμενη μέρα και του ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν μια σειρά κινητοποιήσεων για να ευαισθητοποιήσουν τους φορείς της πόλης για το δράμα του ΟΦΗ. Στο πρόγραμμά τους είναι να αρχίσουν καταλήψεις κι αυτό θα γίνει εφόσον δεν βρουν ανταπόκριση στα αιτήματά τους. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δήμο Ηρακλείου στην οποία θα κληθούν όλοι οι φορείς της πόλης.

Στην χθεσινή συνάντηση τέθηκε και το θέμα της επιστροφής στο “Γεντί Κουλέ”. Ο κ. Ξημέρης έκανε γνωστό ότι ο Ερασιτέχνης δεν έχει αντίρρηση ούτε χρειάζονται ιδιαίτερες εργασίες και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας. Πάντως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη επεσήμανε ότι υπάρχουν οικονομικές διαφορές με την ΠΑΕ από την οποία υπάρχουν οφειλές και σύντομα ο Ερασιτέχνης θα κινήσει τις διαδικασίες για να διεκδικήσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Τέλος, τέθηκε και το θέμα της επαναδραστηριοποίησης του ΟΦΗ ‘94 όχι για να γίνει η ομάδα που θα αντικαταστήσει τον ΟΦΗ αλλά θα λειτουργήσει ως μέτρο πίεσης. Άλλωστε, βάσει καταστατικού ο ΟΦΗ ‘94 δεν μπορεί να αγωνιστεί πάνω από την Γ’ Εθνική.

Ρολά στο ΒΑΚ

Αγωνιστικά ο ΟΦΗ κατεβάζει ρολά. Από σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό μέχρι την Τρίτη του Πάσχα. Στο μεταξύ φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Πόποβιτς να έχει κλείσει στον Ατρόμητο ενώ μετά τον Δημούτσο και ο Τζόρβας φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον δρόμο της προσφυγής για να διεκδικήσει τα χρήματα που του οφείλονται.
Απο Iraklio web radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου